Welcome bij

Salon Your Beautiful Skin

Gezichtsbehandelingen en meer

Ontdek onze salon in de prachtige wijk Reitdiephaven, waar we zorgvuldig werken met duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit. Ons doel is jouw huidconditie te verbeteren, beschermen en ondersteunen, met speciale aandacht voor onze gezichtsbehandelingen. Op onze website vind je diverse beauty behandelingen, waaronder uitgebreide gezichtsbehandelingen, en alle contactgegevens om een afspraak te maken en jouw ervaring met ons te starten.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Twijfel je welke behandeling het beste bij jou past? Of wil je weten wat SYBS, als schoonheidssalon in Groningen, voor jouw huid kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies over de perfecte gezichtsbehandeling. Jouw huid is onze passie!

Schoonheidsspecialist

Joyce

Ik ben Joyce, eigenaar van beautysalon Your Beautiful Skin in Groningen. Sinds mijn diplomering als schoonheidsspecialiste in 2019 bij de Noord Nederlandse Academie blijf ik mijn kennis actueel houden en uitbreiden door diverse scholingen, cursussen en workshops.

Bij SYBS is het onze missie om de huid te laten stralen door te streven naar een mooie, goed functionerende huidbalans. Dit realiseren we met op maat gemaakte huid en gezichtsbehandelingen en passende huidverzorging. Het zorgvuldig onderhouden van de huid vertraagt het verouderingsproces en verbetert bestaande huidproblemen. Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel, en met het verkregen certificaat Green Spa voelen we ons uitgedaagd om dit streven voort te zetten.

Joyce van schoonheidssalon Groningen SYBS

Uitgelichte

GezichtsBehandelingen Groningen

Gezichtsbehandeling

Experience why

€ 69,95 ipv € 89,95

Na een grondige intake ontvang je een kennismakingsbehandeling die is afgestemd op jouw huid. Gedurende ongeveer 90 minuten maak je tegen een verminderd tarief kennis met de handen en producten van je schoonheidsspecialiste, terwijl zij meer te weten komt over jouw huid.

Bij besluit tot aanschaf van een starterskit die is afgestemd op jouw huid na deze kennismakingsbehandeling, ontvang je een royale korting van maar liefst 15%.

BodypeelTouch

Vanaf € 95,00

Zeer ontspannende gezichtsbehandeling (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk.

De Body peelTouch richt zich op de diepere bindweefsellaag tussen de huid en spieren, waarbij het vegetatieve zenuwstelsel wordt beïnvloed. Manuele bindweefselmassage, cupping en koutechnieken stimuleren het bindweefsel, activeren zenuwuiteinden en bevorderen de doorbloeding, wat leidt tot het afvoeren van oedeem en het verbeteren van collageen- en elastinevezels. Dit resulteert in een soepeler bindweefsel, wat nuttig is bij het verminderen van hormonale schommelingen na bijvoorbeeld zwangerschap, stress of overgang, en helpt bij het herstel van het vrouwelijk figuur, het verstevigen van de huid en het verminderen van stijfheid.

Gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling in Groningen

OrganicTouch

Vanaf €97,50

Zeer ontspannende gezichtsbehandeling (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk.

Het concept streeft naar het bereiken van een gezonde huid met behulp van de ultieme kracht van de natuur. Éminence Organics, bekend om zijn pure en zeer effectieve ingrediënten, transformeert de huid. Tijdens de behandeling worden massagetechnieken toegepast om spanningen en blokkades te verlichten, terwijl de ingrediënten van Éminence Organics diep doordringen om te ontgiften, voeden, hydrateren en de microcirculatie te verbeteren. Zachte fruitzuren verwijderen dode huidcellen. Diverse texturen en geuren zorgen voor een intense beleving. Huidverbetering anno nu.

De behandeling omvat een rustige en diepgaande weefselmassage voor gezicht en decolleté, die spierweefsel losmaakt. Verhardingen en blokkades worden opgeheven, waardoor de bloedcirculatie verbetert en afvalstoffen snel worden afgevoerd. De huid ontvangt voldoende voedingsstoffen en zuurstof voor herstel, versteviging, verbetering van de souplesse, huidstructuren en teint. Contracties verminderen, waardoor het gezicht een gezonde en ontspannen uitstraling krijgt.

Wij gebruiken

Duurzame producten

Wij gebruiken duurzaam geproduceerde producten in de salon voor alle gezichtsbehandelingen, waaraan hoogwaardige werking kan worden toegekend

Onze

Prijslijst beautysalon Groningen SYBS

Skin Treatments

Alle skin treatments zijn exclusief wenkbrauwen en wimpers stylen. Per module voor €5,00 extra in te boeken 

 • Experience Why (kennismakingsbehandeling) €69,95
 • Huidbehandeling op maat 60 minuten €69,95 
 • Huidbehandeling op maat 90 minuten €89,95 
 • Introductie huidverbeteringsmassage €69,95 
 • Organic Fruitzuurpeel €47,50
 • Organic Touch treatment vanaf €97,50
 • Microneedling vanaf €105,00
 • Microneeding BB glow vanaf €130,00

Losse modules

Extra in te boeken bij behandeling voor €5,00 per module

 • Wenkies verven €12,50
 • Wenkies epileren €12,50
 • Lashes verven €12,50

Diversen

 • Huidverbeteringsmassage 25 minuten €39,95
 • Shiatsu massage 50 minuten €59,95
 • Diverse klassieke massages vanaf €39,95
 • Anti cellulite beenmassage €59,95

Extra’s

 • Browlamination €39,95
 • Browlamination incl. verven wenkies €45,00
 • Lashlift €39,95

Vraag naar de mogelijkheden voor

 • Ontspanmoment voor mensen met kanker €69,95
 • Ontspanmoment voor 75-plussers €69,95

Kuurbehandelingen

Behandelinge in kuurvorm geven de beste resultaten. Neem je een kuur af, dan kan er bij vooruitbetaling een leuke korting worden aangeboden. Vraag naar de mogelijkheden in de salon.

Let op: Alle genoemde behandelingen zijn exclusief bijwerken wenkbrauwen, verven wenkbrauwen of wimpers en andere in te kopen extra modules. Vraag naar de mogelijkheden in de salon

Reserveer je tijd

Maak een afspraak bij beautysalon Groningen

Wij werken uitsluitend op afspraak op maandag, dinsdag en vrijdag. Wilt u een afspraak maken, vul dan onderstaand formulier in of stuur een what’s app bericht.

Onze

Contactgegevens

Salon Your Beautiful Skin
Wadwerd 40
9746 DC Groningen

Tel. 06 – 21 32 36 24