De huidspecialist in Groningen

Welcome bij

Huidspecialist Salon Your Beautiful Skin

Salon Your Beautiful Skin is jouw vertrouwde huidspecialist in Groningen (Reitdiephaven). Wij staan bekend om onze toewijding aan huidverbetering met behulp van duurzame, hoogwaardige producten. Ons doel is om jouw huid te verbeteren, beschermen en ondersteunen, met speciale aandacht voor gezichtsbehandelingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Op de website vind je het uitgebreid aanbod van onze beautysalon en alle contactinformatie om een afspraak te maken. Weet je niet zeker welke behandeling het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Bij Salon Your Beautiful Skin draait alles om jouw huid – jouw schoonheid is onze passie!

De huidspecialist in Groningen

Joyce

Ik ben Joyce, eigenaar van beautysalon Your Beautiful Skin in Groningen en huidspecialist. Sinds mijn diplomering als schoonheidsspecialiste in 2019 bij de Noord Nederlandse Academie blijf ik mijn kennis actueel houden en uitbreiden door diverse scholingen, cursussen en workshops.

Bij Salon Your Beautiful Skin is het onze missie om jouw huid te laten stralen door te streven naar een gezonde en evenwichtige huid. Dit bereiken we met op maat gemaakte huid- en gezichtsbehandelingen en passende huidverzorging. Door de huid zorgvuldig te onderhouden, vertragen we het verouderingsproces en verbeteren we bestaande huidproblemen. Duurzaam ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel, en met het certificaat Green Spa blijven we ons inzetten voor een duurzame toekomst.

Joyce is de huidspecialist in Groningen

Uitgelichte

Behandelingen door huidspecialist Groningen

Huidspecialist aan het werk

Experience why

€ 69,95 ipv € 89,95

Na een uitgebreide intake ontvang je een kennismakingsbehandeling die is afgestemd op jouw huid. Gedurende ongeveer 90 minuten maak je tegen een gereduceerd tarief kennis met mijn handen en producten, terwijl ik als huidspecialist meer te weten kom over jouw huid.

Bij besluit tot aanschaf van een starterskit, dan ontvang je een royale korting van maar liefst 15%.

BodypeelTouch

Vanaf € 95,00

Zeer ontspannende behandeling (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk.

De Body peelTouch richt zich op de diepere bindweefsellaag tussen de huid en de spieren, waarbij het vegetatieve zenuwstelsel wordt beïnvloed. Manuele bindweefselmassage, cupping en koutechnieken stimuleren het bindweefsel, activeren zenuwuiteinden en bevorderen de doorbloeding, wat leidt tot het afvoeren van oedeem en het verbeteren van collageen- en elastinevezels. Dit resulteert in een soepeler bindweefsel, wat nuttig is bij het verminderen van hormonale schommelingen na bijvoorbeeld zwangerschap, stress of overgang, en helpt bij het herstel van het vrouwelijk figuur, het verstevigen van de huid en het verminderen van stijfheid.

Gezichtsbehandeling door huidspecialist
Huidspecialist tijdens behandeling

OrganicTouch

Vanaf €97,50

Zeer ontspannende behandeling door huidspecialist.

Het concept streeft naar het bereiken van een gezonde huid met behulp van de ultieme kracht van de natuur. Éminence Organics, bekend om zijn pure en zeer effectieve ingrediënten, transformeert de huid. Tijdens de behandeling worden massagetechnieken toegepast door mij als huidspecialist om spanningen en blokkades te verlichten, terwijl de ingrediënten van Éminence Organics diep doordringen om te ontgiften, voeden, hydrateren en de microcirculatie te verbeteren. Zachte fruitzuren verwijderen dode huidcellen. Diverse texturen en geuren zorgen voor een intense beleving. Huidverbetering anno nu.

De behandeling omvat een rustige en diepgaande weefselmassage voor gezicht en decolleté, die spierweefsel losmaakt. Verhardingen en blokkades worden opgeheven, waardoor de bloedcirculatie verbetert en afvalstoffen snel worden afgevoerd. De huid ontvangt voldoende voedingsstoffen en zuurstof voor herstel, versteviging, verbetering van de souplesse, huidstructuren en teint. Contracties verminderen, waardoor het gezicht een gezonde en ontspannen uitstraling krijgt.

Wij gebruiken

Duurzame producten

Ik gebruik als huidspecialist enkel duurzaam geproduceerde producten voor alle behandelingen, waaraan hoogwaardige werking kan worden toegekend

Onze

Prijslijst huidspecialist Groningen SYBS

Skin Treatments

Alle skin treatments zijn exclusief wenkbrauwen en wimpers stylen. Per module voor €5,00 extra in te boeken

 • Experience Why (kennismakingsbehandeling) €69,95
 • Huidbehandeling op maat 60 minuten €69,95
 • Huidbehandeling op maat 90 minuten €89,95
 • Introductie huidverbeteringsmassage €69,95
 • Organic Fruitzuurpeel €47,50
 • Organic Touch treatment vanaf €97,50
 • Microneedling vanaf €105,00
 • Microneeding BB glow vanaf €130,00

Losse modules

Extra in te boeken bij behandeling voor €5,00 per module

 • Wenkies verven €12,50
 • Wenkies epileren €12,50
 • Lashes verven €12,50

Diversen

 • Huidverbeteringsmassage 25 minuten €39,95
 • Shiatsu massage 50 minuten €59,95
 • Diverse klassieke massages vanaf €39,95
 • Anti cellulite beenmassage €59,95

Extra’s

 • Browlamination €39,95
 • Browlamination incl. verven wenkies €45,00
 • Lashlift €39,95

Vraag naar de mogelijkheden voor

 • Ontspanmoment voor mensen met kanker €69,95
 • Ontspanmoment voor 75-plussers €69,95

Kuurbehandelingen

Behandelingen in kuurvorm geven de beste resultaten. Neem je een kuur af, dan kan er bij vooruitbetaling een leuke korting worden aangeboden. Vraag naar de mogelijkheden in de salon.

Let op: Alle genoemde behandelingen zijn exclusief bijwerken wenkbrauwen, verven wenkbrauwen of wimpers en andere in te kopen extra modules. Vraag naar de mogelijkheden in de salon

Reserveer je tijd

Maak een afspraak bij huidspecialist Groningen

Wij werken uitsluitend op afspraak op maandag, dinsdag en vrijdag. Wilt u een afspraak maken, vul dan onderstaand formulier in of stuur een what’s app bericht.

Onze

Contactgegevens

Salon Your Beautiful Skin
Wadwerd 40
9746 DC Groningen

Tel. 06 – 21 32 36 24