Welcome bij

Schoonheidsspecialist Groningen
Salon Your Beautiful Skin

Dit is Salon Your Beautiful Skin, jouw schoonheidsspecialist in Groningen!

Ontdek de prachtige schoonheidssalon in de wijk Reitdiephaven, waar ik met zorg werk aan jouw huidconditie met duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit. Kies uit diverse beauty behandelingen van de schoonheidsspecialist en vind alle contactgegevens om een afspraak te maken en jouw ervaring bij mij te starten.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Twijfel je welke behandeling het beste bij jou past? Of wil je weten wat SYBS, als schoonheidsspecialist in Groningen, voor jouw huid kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor persoonlijk advies. Jouw huid is mijn passie!

Schoonheidsspecialist Groningen

Joyce

Ik ben Joyce, de trotse eigenaresse van Salon Your Beautiful Skin. In 2019 behaalde ik mijn schoonheidsspecialiste diploma aan de Noord Nederlandse Academie. Om mijn kennis up-to-date te houden en te vergroten, neem ik regelmatig deel aan diverse scholingen, cursussen en workshops.

Bij SYBS streven we ernaar om jouw huid te laten stralen door een mooie, goed werkende huidbalans te creëren. Wij bieden op maat gemaakte huidbehandelingen en passende huidverzorging aan.

Effectieve huidverzorging vertraagt het verouderingsproces en verbetert eventuele huidproblemen. Duurzaam ondernemen is ook een belangrijke waarde voor ons. Met het toegekende certificaat Green Spa voelen we ons uitgedaagd om dit streven voort te zetten. Bij SYBS staat jouw huid en onze toewijding centraal.

Joyce schoonheidsspecialist Groningen

Uitgelichte

Behandelingen door schoonheidsspecialist Groningen

Behandeling schoonheidsspecialist Groningen

Experience why

€ 69,95 ipv € 89,95

Na een grondige intake onderga je een kennismakingsbehandeling die is afgestemd op jouw huidtype. In ongeveer 90 minuten maak je tegen een gereduceerd tarief kennis met de expertise en producten van jouw schoonheidsspecialiste, terwijl zij zich verdiept in de behoeften van jouw huid.

Besluit je na deze kennismakingsbehandeling om een starterskit aan te schaffen die perfect aansluit bij jouw huid, dan profiteer je van een aanzienlijke korting van maar liefst 15%.

BodypeelTouch

Vanaf € 95,00

Uitermate rustgevend achteraf, omdat het zowel intensief als aangenaam is.

De Body peelTouch wordt aangebracht op de onderhuidse bindweefsellaag, die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft invloed op het vegetatieve zenuwstelsel.

Door middel van manuele bindweefselmassage, cupping en koude technieken worden het bindweefsel gestimuleerd en de daarin gelegen zenuwuiteinden geprikkeld. Dit heeft effect op de bloedvaten en lymfe, wat resulteert in een sterke doorbloeding. Hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd om oedeem af te voeren en de productie en kwaliteit van collageen- en elastinevezels te bevorderen.

Dit leidt tot een verbetering van de souplesse van het bindweefsel en het verminderen van kenmerken zoals schommelingen in de hormoonhuishouding na zwangerschap, periodes van stress, gewichtsverlies en de overgang. Denk hierbij aan veranderingen in het vrouwelijk figuur, verslapping van de huid of gevoelens van stijfheid.

OrganicTouch

Vanaf €97,50

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept. Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn. Huidverbetering anno nu.

Deze huidbehandeling met rustige en diepgaande weefselmassage voor het gelaat en decolleté maakt het spierweefsel los. Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spierweefsel worden opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie optimaal kan vervullen. De afvalstoffen worden snel afgevoerd en de huid wordt voorzien van voldoende voedingsstoffen, zuurstof en andere stoffen die nodig zijn voor het levensonderhoud van de huid. De huid wordt aangezet tot herstel en daar mee samenhangende versteviging, verbetering van de souplesse, huidstructuren en teint. Tevens verminderen de contracties waardoor het aangezicht zich ‘opent’ en het gezicht weer een gezonde en ontspannen uitstraling krijgt.

Wij gebruiken

Duurzame producten

Ik gebruik als schoonheidsspecialiste duurzaam geproduceerde producten waaraan hoogwaardige werking kan worden toegekend.

Onze

Prijslijst schoonheidsspecialist Groningen

Skin Treatments

Alle skin treatments zijn exclusief wenkbrauwen en wimpers stylen. Per module voor €5,00 extra in te boeken 

 • Experience Why (kennismakingsbehandeling) €69,95
 • Huidbehandeling op maat 60 minuten €69,95 
 • Huidbehandeling op maat 90 minuten €89,95 
 • Introductie huidverbeteringsmassage €69,95 
 • Organic Fruitzuurpeel €47,50
 • Organic Touch treatment vanaf €97,50
 • Microneedling vanaf €105,00
 • Microneeding BB glow vanaf €130,00

Losse modules

Extra in te boeken bij behandeling voor €5,00 per module

 • Wenkies verven €12,50
 • Wenkies epileren €12,50
 • Lashes verven €12,50

Diversen

 • Huidverbeteringsmassage 25 minuten €39,95
 • Shiatsu massage 50 minuten €59,95
 • Diverse klassieke massages vanaf €39,95
 • Anti cellulite beenmassage €59,95

Extra’s

 • Browlamination €39,95
 • Browlamination incl. verven wenkies €45,00
 • Lashlift €39,95

Vraag naar de mogelijkheden voor

 • Ontspanmoment voor mensen met kanker €69,95
 • Ontspanmoment voor 75-plussers €69,95

Kuurbehandelingen

Behandelinge in kuurvorm geven de beste resultaten. Neem je een kuur af, dan kan er bij vooruitbetaling een leuke korting worden aangeboden. Vraag naar de mogelijkheden in de salon.

Let op: Alle genoemde behandelingen zijn exclusief bijwerken wenkbrauwen, verven wenkbrauwen of wimpers en andere in te kopen extra modules. Vraag naar de mogelijkheden in de salon

Reserveer je tijd

Maak een afspraak bij beautysalon Groningen

Wij werken uitsluitend op afspraak op maandag, dinsdag en vrijdag. Wilt u een afspraak maken, vul dan onderstaand formulier in of stuur een what’s app bericht.

Onze

Contactgegevens

Salon Your Beautiful Skin
Wadwerd 40
9746 DC Groningen

Tel. 06 – 21 32 36 24